24 okt 2018

Billiga flyg till Bahamas: t/r från bara 5.043 kr inkl. bagage

Googlar du på Bahamas så kommer du garanterat se bilder på något som ser direkt taget ur ett vykort på paradiset. Bahamas består av 700 olika öar där du hittar de vackraste kritvita stränderna och det klaraste turkosa vattnet. Här är klimatet underbart året om, du kan äta gott och bemöts av de lokala med otrolig gästfrihet. Men inte nog med det, det finns faktiskt mycket att se och göra på öarna förutom att ligga och sola på de vidunderliga stränderna – besök museum, se vackra byggnader och sevärdheter samt nationalparker och vandringsleder som tar dig igenom fantastiska naturområden. Dyk bland det häftiga djurlivet och kom nära på delfiner och tropiska fiskar, och vågar du dyka djupare får du även se de två historiska skeppsvraken Santa Maria Teresa och Tears of Allah. Låter det inte som en drömdestination?

Billiga flyg till drömmiga Bahamas
januari - mars
5.043 kr
Köpenhamn
Nassau
Flyg till Bahamas
inkl. 23 kg i bagage

Billiga flyg till Bahamas

skyscanner.se har jag hittat otroligt billiga flygbiljetter till Nassau i Bahamas under högsäsongen. Du kan flyga från Köpenhamn mellan januari – mars för runt 5.000 kr och då du flyger med Air Canada får du 23 kg i bagage. Bahamas ligger beläget mellan Florida och Kuba och det är en lång flygtid (men helt klart värt om du frågar mig!), flygvägen dit kräver en övernattning i Kanada, men oroa dig inte över detta. Det är ett perfekt tillfälle att utforska storstaden Toronto! Med Air Canadas layover-erbjudande kan du dessutom boka en hotellövernattning från bara 49 kanadensiska dollar, alltså strax under 300 kr.

I detta reseexemplet flyger du den 18/1 – 30/1 för bara 5.043 kr. I listan nedan kan du se några fler exempel på billiga resedatum, det finns t.ex. datum över sportlovet!

Fler billiga resedatum:

 • 8/1 – 18/1
 • 19/1 – 2/2
 • 7/2 – 18/2 (sportlov v. 7!)
 • 17/2 – 27/2 (sportlov v. 8!)
 • 19/2 – 5/3
 • 20/2 – 6/3
 • 5/ – 19/3
 • 12/3 – 26/3
 • 19/3 – 29/3
 • 26/3 – 4/4
 • och fler

 

Hotell på Bahamas

Letar du efter hotell på någon av Bahamas öar kan du kika på skyscanner.se. Det finns många otroligt fina resorts om man vill spendera lite, men man kan också komma undan till ett lite billiga pris om man väljer ett vandrarhem eller liknande. Filtrera efter dina önskningar på plats och budget och se vad som finns.

Hotell på Bahamas

Resetips
På Bahamas kan du testa på riktigt fantastiska äventyr och upplevelser, läs nedan för lite inspiration.

Simma med grisar: Har du nånsin hört talas om “Pig Beach” på ön Big Major Cay? Om inte så är det något du ska kolla upp om du tycker små grisar och kultingar är söta! Här kan du nämligen möta de söta djuren i det vilda och de är inte rädda för människor utan tvärtom – de kommer simmandes mot dig! Om du inte är intresserad av just grisarna så kan du bara plaska runt i det fantastiska vattnet. Ön ligger en bit från Nassau men eftersom det har blivit ett sånt populärt turistmål finns det många som erbjuder sina tjänster för att ta dig dit på en dagstur. Jag rekommenderar att du “shoppar” runt lite när du kommer dit för att få det bästa erbjudandet.

Lucayan National Park: Denna nationalparken är en enorm park med massor av häftiga träd och växter. Men parken är nog mest känd för sin strand Gold Rock Beach där två av “Pirates of the Caribbean”-filmerna spelades in och Ben’s Cave – en grotta som användes i en av de gamla goda Bond-filmerna (Never Say Never Again). Denna grotta tillsammans med Burial Mound Cave, där man hittade resterna av 4 infödda lucayaner 1986, är del av världens längsta undervatten grottsystem i kalksten.

Båt-turer: En av de bästa sätten att få se flera av de olika öarna under din semester är att hyra en båt eller boka en båttur där du tas runt bland olika öar och stränder. Du får också chans att snorkla, dyka och fiska, och om du är villig att betala extra så kan du få tillgång till några av de privata öarna. Där kan du njuta på de vackra turistfria stränderna och ha en picknick.

Tiger Beach: Känner du dig modig? Då kan du faktiskt dyka med hajar på Tiger Beach – där är vattnet grunt och du kan simma och ta bilder med dessa häftiga hajar. Det sinns också många andra platser du kan dyka med hajar av olika slag, här kan du läsa mer om det.

Visum
Det är viseringsfritt för svenska medborgare men ditt pass ska vara giltigt i minst 6 månader från hemresan och du ska kunna visa en resebiljett tillbaka.

 

Har du en fråga eller fundering? Lämna gärna en kommentar nedan.

 

Denna artikel är mer än en vecka gammal. Därför kan antingen priserna har ändrats eller så är datumen inte längre tillgängliga.

HAR DU EN FRÅGA?

Your email address will not be published. Required fields are marked *