11 okt 2018

Billiga direktflyg till Aruba: 2 veckor i paradiset för bara 2.594 kr

Så går resan till det lilla karibiska paradiset Aruba! Ön tillhör Nederländska Antillerna och ligger granne med de andra fantastiska öarna Curacao och Bonaire (som du förövrigt borde passa på att besöka!). Aruba bjuder på en tvättäkta tropisk semester med massor av starka färger i kontraster – det turkosa havet, den vita sanden, de gröna växterna och den blåa himmeln. Du kommer helt säkert tappa andan av öns skönhet! Besök den charmiga huvudstaden Oranjestad och upplev en häftig blandning av holländskt och karibiskt. Åk på jeepsafari i nationalparken Arikok och se en helt unik natur. Älskar du havet så är detta den ultimata resan då du kan snorkla, dyka, vindsurfa och mycket mer. Och fast ön är liten så finns här en matkultur som representerar nästan hela världen, allt från italienskt till afrikanskt! Missa inte dessa billiga flygbiljetter!

Fynda flygbiljetter till Aruba
november
2.594 kr
Stockholm
Aruba
Flyg till Aruba
inkl. handbagage
De billigaste avgångarna.

Flyg till Aruba

travelmarket.se hittade jag idag superbilliga flygbiljetter till drömdestinationen Aruba! Du kan flyga till detta ö-paradis för bara 2.594 kr och det är dessutom direktflyg! Det är charterbolaget Ving du flyger med och just nu finns det bara ett datum till detta pris så skynda att boka! Du flyger den 4/11 – 18/11 från Stockholm och med Ving får du handbagage gratis och kan köpa till incheckat bagage (totalt 20 kg) för 380 kr t/r.

Kan du inte resa den 4/11 finns det också en billig biljett den 18/11 – 2/12 för 3.494 kr. I december kan du också flyga men då kostar det en del mer, jag kan dock tipsa om att hålla koll på sidan om du är intresserad. Säljs inte biljetterna så rabatteras nämligen priset och du kan göra ett riktigt fynd!

Hotell i Aruba

Det är ganska dyrt med hotell på ön, men ibland kan man dock ha tur att hitta något prisvärt. Ta en titt på skyscanner.se och se vad som finns i deras utbud. Med dessa billiga flygbiljetter kan du istället lägga pengarna på ett finare hotell. Kom ihåg att priset som visas på skyscanner är per rum för hela vistelsen, alltså ska du dela på 2 för att få pris per person.

Hotell på Aruba

Visum
Svenska medborgare behöver inget visum till Nederländska Antillerna.

 

Har du en fråga eller fundering? Lämna gärna en kommentar nedan.

 

Denna artikel är mer än en vecka gammal. Därför kan antingen priserna har ändrats eller så är datumen inte längre tillgängliga.

HAR DU EN FRÅGA?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 kommentarer til Billiga direktflyg till Aruba: 2 veckor i paradiset för bara 2.594 kr

 1. Louise Westlund says:

  Hej,
  Vi försöker sy ihop en resa 1 vuxen och 2 barn (6&4år) ifrån Luxembourg och 2-3 vuxna ifrån Arlanda för att mötas upp någonstans i värmen alt försommaren.
  Kan ni hjälpa oss? Datum flexibla 29/3-8/4.
  Med vänliga hälsningar
  Louise

  • Resespejare_Amrin says:

   Hej Louise, det är ganska stora prisskillnader mellan flyg från Arlanda och Luxemburg, speciellt då ni vill till en varmare destination, men Malta är ett bra alternativ. Där får ni 19-20 grader i början på april, från Stockholm kostar det mellan 450 – 600 kr och från Luxemburg strax under 2.000 kr. Hotell är också rätt billigt, runt 1.500 kr per person för en vecka på ett 4-stjärnigt hotell. Ta en titt på skyscanner.se både för flyg och hotell och hör av dig om du behöver mer hjälp 🙂
   Mvh, Resespejare

 2. Elvis Hadzic says:

  Hej! Tänkte bara kolla upp lite flygpriser för 2 veckor till Aruba typ 1 – 15 november för mig och familjen. Vi är 2 vuxna och 3 barn på 4, 8 och 10 år. Skulle ni kunna hjälpa mig med det? Mvh

  • Resespejare_Amrin says:

   Hej Elvis, flygbiljetterna ligger på väldigt höga priser just nu så jag rekommenderar att vänta. Dels för att det är orkansäsong i november och du kan kika på väderutsikten innan du bokar, dels för att chartersällskapen rear ut biljetter tätare inpå avresedatumet. I slutet på sommaren runt augusti skulle jag säga att priserna börjar sjunka. Mvh, Resespejare