17 okt 2018

Billiga flyg till Thailand: direkt t/r till Krabi och Phuket från bara 2.998 kr

Thailand är helt enkelt ett säkert kort och en förtrollande destination. Speciellt när kylan smugit sig fram, dagarna blir kortare och mörkare och vinden blåser kallt, är en resa till Thailands soliga dagar, vita sandstränder och fantastiska natur en frizon. Om du känner lite ångest över den kommande vintern så är det tur att du nu kan boka billiga flygbiljetter till Thailand och byta ut vinter mot tropisk sommar på Krabi och Phuket.

Billiga direktflyg till Thailand
november
fr. 2.998 kr
Köpenhamn, Göteborg, Stockholm
Krabi, Phuket
Flyg billigt till Thailand
inkl. handbagage
De billigaste biljetterna går till Krabi. Priset som visas på Travelmarket är inte uppdaterat.
Det aktuella priset är 2.998 kr..
Du kan också flyga till Phuket för under 4.000 kr..

Billiga flyg till Krabi och Phuket

Billiga flygbiljetter till Thailand uppskattas alltid! Idag har jag hittat charterflyg i november månad till både Krabi och PhuketTravelmarket, och det är bolagen TUI och Ving som erbjuder de bästa priserna. Med dem flyger du dessutom direkt! De bästa biljetterna är med avresa från Köpenhamn till Krabi för bara 2.998 kr (priset som visas på Travelmarkets sida är inte uppdaterat, men går du in för att boka biljetter kan du se att priset sjunker). Du kan t.ex. resa i 15 dagar med avresa den 3/11, 10/11 eller 17/11 för 2.998 kr inkl. 5 kg handbagage. För att köpa till incheckat bagage kostar det 600 kr t/r.

Flyg till Phuket finns från både Göteborg och Stockholm, ovan kan du se de billigaste avgångarna men det finns fler datum. Kika inne på Travelmarkets sida för hela listan.

Exempel på utresedatum till Krabi för under 3.500 kr:

  • 3/11 – 18/11
  • 10/11 – 25/11
  • 10/11 – 18/1
  • 17/11 – 2/12
  • och fler

 

Billiga utresedatum till Phuket:

  • 5/11 – 20/11 från Stockholm
  • 9/11 – 24/11 från Göteborg
  • 14/11 – 29/11 från Stockholm
  • och fler

 

Hotell i Thailand

Det finns massor att välja mellan, både i Krabi och på Phuket som är landets största ö. Ta en kik på skyscanner.se för att se utbudet, nedan finner du direktlänkar till båda resmålen.

Hotell
Hotell i Krabi
Hotell i Phuket

Visum
Du behöver inget visum för att stanna under 30 dagar, men du måste kunna visa din hemresebiljett. Skriv ut dina biljetter och ta med för att kunna visa upp vid inresa. Ditt pass ska ha minst 6 månaders giltighetstid vid inresa.

 

Har du en fråga eller fundering? Lämna gärna en kommentar nedan.

Denna artikel är mer än en vecka gammal. Därför kan antingen priserna har ändrats eller så är datumen inte längre tillgängliga.

HAR DU EN FRÅGA?

Your email address will not be published. Required fields are marked *