02 okt 2017

Fira nyår i Köpenhamn! Med boende på 4-stjärnigt ‘Certificate of Excellence’ hotell för bara 723 kr inkl. frukost

Danmarks huvudstad gör ingen besviken, det finns ett otroligt stort utbud på roliga saker att se och göra. Det är alltid något på gång och nyår är inget undantag. Fira in det nya året med pompa och ståt på det 4-stjärniga hotellet Copenhagen Island där du bor, och på deras restaurang som har blivit rekommenderad i Michelin-guiden. Jag har hittat ett otroligt bra erbjudandet som ger dig mer pengar över till själva festen! Vill du hellre spendera nyårsafton i staden så kan du testa någon av Köpenhamns många coola restauranger och barer, eller på fina Tivoli som arrangerar en riktig brakfest med goda menyer och utsikt över deras stora nyårsfyrverkeri. Det finns otroligt många valmöjligheter och på visitdenmark.se kan du läsa om alla nyårsarrangemang runt om staden. Glöm bara inte att boka i god tid då många har samma planer som dig!

Nyår i Köpenhamn
31/12 - 1/1
723 kr
Stockholm, Göteborg, Malmö
Köpenhamn
Hotell i Köpenhamn
t ex Copenhagen Island
för 723 kr

trivago.se har jag hittat det 4-stjärniga hotellet Copenhagen Island som har fått 4 utav 5 på TripAdvisor och Certificate of Excellence. Hotellet är supermodernt med ett perfekt läge till det stora shoppingcentret Fisketorvet, ca 15 minuters promenad från Tivoli och Zoo och 20 min till Ströget och alla fina butiker i området. Det kända Köttbyn ligger också väldigt nära, ett coolt industriellt område som en gång i tiden var slaktarnas område men idag är hem till flera restauranger. Hotellet ligger på en konstgjord ö i hamnen med fantastisk utsikt över vattnet. Hotellet har också en egen restaurang, The Harbour, som har blivit rekommenderad i Michelin-guiden och där kan du boka ett bord till nyår för ca 1.900 kr per person vilket inkluderar välkomstdrink, snacks, 5-rätters meny, vinmeny, kaffe & te, petit fours, avec samt mousserande och det typiskt danska “kransekage” som alltid äts på nyår (en supergod marzipan kaka). Här kan du läsa mer om det och boka bord. Här bor du i en natt för 1.446 kr, alltså 723 kr per person om ni är två som reser. Det inkluderar en god frukost.

Ta dig till Köpenhamn
Just nu finns det väldigt billiga tågbiljetter med SJ både från Stockholm och Göteborg för under 500 kr så passa på att boka! Från Malmö kan du på billigast sätt ta dig till Köpenhamn med Flixbus, vill du spara tid kan du ta Öresundståget.

 

Transport till/från hotellet
Från Köpenhamns centralstation tar det bara 2 minuter till hotellet med tåg. Du kan välja mellan tåg A, B eller BX som går varje 5 minuter. Gå av vid Dybboelsbro st och sedan har du ca 400 m till hotellet. Resan kostar mellan 30 – 50 kr.

Om du har några frågor eller funderingar så lämna gärna en kommentar nedan.

Denna artikel är mer än en vecka gammal. Därför kan antingen priserna har ändrats eller så är datumen inte längre tillgängliga.

HAR DU EN FRÅGA?

Your email address will not be published. Required fields are marked *