23 okt 2018

Flyg billigt till paradis-ön utanför Afrika: t/r till Kap Verde från bara 499 kr!

Byt ut den svenska vinterkylan mot sol och värme på en favoritdestination i vinter, nämligen Kap Verde! Idag har jag hittat superbilliga biljetter som ger dig chans att storfynda och boka en billig semester i november. Denna resa går specifikt till ön Boa Vista vilket betyder “vacker utsikt”, ett passande namn till den tredje största ön bland Kap Verde öarna. Med sina kritvita sanddynor och klarblå vatten bjuder den in till 100 % avkoppling. Ön lockar nämligen inte lika många turister som grannen Sal gör, vilket betyder att du får en autentisk upplevelse och ibland ett strandsällskap på endast en get. Ön är bokstavligen täckt med sand vilket bidrar till många vackra stränder (över 50 km faktiskt!) och roliga vattensporter som vindsurfing. Är du mer för äventyr kan du vandra på någon av de få bergen, åka fyrhjuling eller testa djuphavsfiske. Helt enkelt en prisvärd destination som inte ska underskattas!

Billiga flyg till fantastiska Kap Verde
november
499 kr
Stockholm
Boa Vista
Flyg till Kap Verde
inkl. handbagage
Priserna är billigare på bokningssidan.
Det aktuella priset för biljetten högst upp i listan.

Billiga flyg till Kap Verde

travelmarket.se hittade jag idag ett flertal riktigt billiga biljetter till den populära Kapverdiska ön Boa Vista. Du flyger med Ving under hela november med avgångar från Stockholm och priserna är fantastiskt låga just nu. I detta reseexemplet flyger du den 9/11 – 16/11 för otroliga 499 kr och det inkluderar 6 kg i handbagage. För att köpa till 14 kg extra kostar det 330 kr t/r. Det finns dock inte många platser kvar på dessa flyg, runt 4 – 8 platser på varje flyg, så skynda att boka! Klicka på “Till flygbiljetterna” för att se hela listan på avgångar, det finns många datum till riktigt bra priser.

OBS! Priserna som visas på Travelmarket är inte uppdaterade. Priserna på de tre första biljetterna på listan (som visas i bilden ovan) är följande: 499 kr, 599 kr och 799 kr.

Hotell i Boa Vista

Är du på utkik efter hotell så finns det mycket att välja mellan, både riktigt fina lyxresort och billigare varianter t.ex. egen lägenhet. På skycanner.se kan du se ett bra utbud på hotell i olika prisklasser. Nedan är endast ett exempel.

Hotell i Boa Vista

Visum

När du flyger med Ving ingår visum till Kap Verde och du får den vid ankomsten på flygplatsen. Ditt pass ska dock ha 6 månaders giltighetstid vid ankomst.

 

Har du en fråga eller fundering? Lämna gärna en kommentar nedan.

Denna artikel är mer än en vecka gammal. Därför kan antingen priserna har ändrats eller så är datumen inte längre tillgängliga.

HAR DU EN FRÅGA?

Your email address will not be published. Required fields are marked *