30 okt 2018

Njut på lyxiga Falkenberg Strandbad för bara 759 kr inkl. övernattning, frukost och entré till hotellets spa

Idag har jag hittat ett superbra erbjudande till lyxiga Falkenberg Strandbad som ger dig möjlighet att komma bort ett par dagar med din partner, bästa vän eller kanske mamma för att verkligen koppla bort allt som har med vardagen att göra. Besök detta moderna spahotell som ligger med härligt läge vid havet och erbjuder en riktigt lyxig atmosfär i en ännu vackrare miljö. Ta vara på detta fantastiska erbjudande innan det säljer ut och åk på en mini-semester till Sveriges västkust!

Lyxigt spabesök på Falkenberg Strandbad
november - mars
759 kr
Falkenberg Strandbad & Spa
inkl. övernattning, frukost och tillgång till spa

Wellness i Falkenberg

travelbird.se kan du nu hitta ett riktigt bra erbjudande på det 4-stjärniga Falkenberg Strandbad – ett perfekt tillfälle för dig som letar efter en liten getaway i Sverige där du kan komma bort från vardagen och spendera ett par dagar i en riktigt avkopplande miljö. Du kan nämligen boka 1, 2 eller 3 övernattningar på Falkenberg Strandbad – ett populärt och lyxigt spahotell på västkusten som har fått 4,5 utav 5 på TripAdvisor och Certificate of Excellence, beläget strax över 1 h från Göteborg. Gör det till en romantisk getaway, ta med dina tjejkompisar eller skäm bort din mamma!

Falkenberg Strandbad Spa är ett nybyggt och lyxigt spa med olika områden och pooler bl.a. Champangepoolen – en modern pool med champangeliknande bubblor och en temperatur på 36 grader. Du kan också se fram emot en rykande bastu, Eldrelax, pool med direkt havsutsikt och det vackra Orangeriet. Det fantastiska läget vid havet gör det möjligt för dig att njuta av strandpromenaden. Hotellet har en härlig bar som bjuder på goda drinkar och en fransk bistro som serverar maträtter med franska influenser. Som en liten extra bonus har du också fri entré till Klitterbadet som ligger i närheten av Falkenberg Strandbad. Där hittar du en av Sveriges få 50-meters bassänger och den enda med saltvatten. Motionssimma i tempererade pooler och slappna sedan av i jacuzzin.

Erbjudandet finns att boka mellan november – mars och det finns riktigt många datum att välja mellan. Du kan t.ex. boka en vistelse i mellandagarna den 25/12 – 26/12 för bara 759 kr. Vill du boka en helgvistelse kostar det strax under 200 kr extra.

Erbjudandet inkluderar:

 • 1, 2 eller 3 övernattningar på 4-stjärniga Falkenberg Strandbad
 • Frukost
 • Entré till spaavdelningen
 • Entré till Klitterbadet

 

Travelbird.se tar som vanligt en bokningsavgift på 99 kr.

 

Har du en fråga eller fundering? Lämna gärna en kommentar nedan.

Denna artikel är mer än en vecka gammal. Därför kan antingen priserna har ändrats eller så är datumen inte längre tillgängliga.

HAR DU EN FRÅGA?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 kommentarer til Njut på lyxiga Falkenberg Strandbad för bara 759 kr inkl. övernattning, frukost och entré till hotellets spa

 1. Mona says:

  Hej! Blev väldigt intresserad! Tänkte dock fråga är der offwäebtligt alltså om jag bokar en spa dag för två personer kan någon annan oxå bada under tiden som vi är i polen?
  Kan andra oxå se in eller är är det bara för mig och min partner?
  Undrar även hur mycket lunch och själva spabehandlingen kostar?

  • Resespejare_Amrin says:

   Hej Mona! Ja, det är ett offentligt spa och alla som bokar kan använda det. Lunch kostar 135 kr och behandlingarna beror på vad du väljer. Du kan hitta all information på deras hemsida här: http://www.strandbaden.se/

   Mvh, Resespejare

 2. Stefan says:

  Hej
  Erbjudandet för 489:-/person kan jag inte hitta, finns det inte längre?
  Med vänlig hälsning,
  Stefan Larsson