Om Resespejare

Resespejare tillhör det danska Rejsespejder, som startades 2015 som en blogg för att dela erbjudanden på resor med familj och vänner. Idag är Rejsespejder en av Danmarks största resemedier med över 150.000 månatliga läsare på bloggen. Efter en stark efterfrågan från svenska läsare tar nu Rejsespejder succeén vidare till Sverige och startar en svensk version med precis lika bra erbjudanden – eller ännu bättre! – men med avgångar från Sverige.

Resespejares mål är att hitta de bästa erbjudande på nätet och dela dem med dig, men också att ge inspiration till billiga resemål och nya destinationer. Varje dag söker Resespejare igenom ett flertal flyg- och hotell-sällskap för att sedan sålla ut de bästa. Det spelar ingen roll vad för typ av resa det är – en all-inclusive paketresa, en weekend i Paris eller en billig flygbiljett till Asien – det viktigaste är att det är en bra deal! Och med bra deal menar vi inte bara pris utan också kvalitéten på resan. Vi läser alltid tidigare resenärers omdömen, kollar efter gömda kostnader och tar hänsyn till flygtider och distanser mellan hotell och flygplats osv. Det är väldigt viktigt att våra läsare får den allra bästa upplevelsen på dem resor Resespejare hittar, och därför skriver vi endast om resor vi själva skulle åka på och gör grundig research för att din resa är helt utan obehagliga överraskningar.

Resespejares erbjudanden delas via Facebook och appen.

Vad erbjuder Resespejare?
På bloggen presenteras spännande och billiga reseerbjudanden. Det spelar ingen roll om du letar efter en paketresa, en weekend-getaway eller en billig flygbiljett, vi hittar alltid ett bra erbjudande. Det gör vi genom att dagligen söka igenom flera resesällskaper och sedan välja ut de allra bästa erbjudanden til dig. Resespejare är inte ett resesällskap och säljer ingenting, vi hittar bara Sveriges bästa deals och länkar de till dig. Du är också välkommen att använda Resespejare som inspiration – följ bara länkarna och anpassa datumen efter dina behov. Nedan presenteras de olika kategorierna lite mer detaljerat.

holiday

 

   Resor

Känner du att det är dags för en semester? Gå in på kategorin ”Resor” och hitta din nästa drömdestination. Här presenteras antingen resor som vi själva har sammansatt (flyg+hotell) eller paketresor från kända resesällskap, där allt redan är ordnat och du inte behöver tänka på annat än att slappna av och njuta av resan. Vi tittar inte bara på priset, utan också resans kvalité vilket är väldigt viktigt för oss. När du hittar en resa i kategorin ”Resor” kan du vara säker på att både flygsällskapet och hotellet är bra. Vi kollar nämligen inte bara efter de bästa erbjudanden på nätet, vi tittar även noggrant på hemsidor såsom Tripadvisor för varje resa, och läser tidigare gästers recensioner för att du ska kunna känna dig trygg och så att din resa blir ett nöje. De flesta resorna i denna kategori är med avresa i Sverige, men någon gång kan det förekomma resor från Köpenhamn, Danmark. Vid dessa tillfällen ger vi dig detaljerad information om hur du ska boka din resa dit och vad du ska vara uppmärksam på. Vi försöker att hitta resor i alla prisklasser och med avresedatum året runt. Några resor har avresedatum endast en vecka efter att vi skriver om den, andra först om flera månader, så du kan vara säker på att du alltid hittar något som passar dig.

suitcase

 

Korta resor

Om du inte har tid till en hel veckas semester, eller om du bara har behov för att komma iväg en helg så är kategorin ”Korta resor” perfekt för dig. Här presenteras oftast storstadsresor, där vi hittar resesällskapens billigaste flyg- och hotellerbjudande tillsammans.

 

hotel

 

Hotell

Här hittar du de bästa hotellerbjudanden. Innehållet här kan inkludera både billiga hotellrum, men också spahotell, wellnessresor och övernattningar på ovanliga designhotell. Kika in och du kanske överraskar dig själv med att åka till ett helt annat ställe än planerat för att erbjudandet var för bra för att missa!

 

flight

 

Flyg

Här kan du hitta helt fantastiskt billiga flybiljetter, hela världen över. Med error-fare biljetter kan man hitta ännu billigare biljetter då flyg- och resesällskap har gjort ett fel i deras uträkning och erbjuder biljetter till otroligt låga priser, men under en väldigt kort tid. Glöm därför inte att kolla in denna kategorin med jämna mellanrum!

 

other

 

Övrigt

I denna kategorin kan du hitta diverse roliga upplevelser som biljetter till musikaler eller resekuponger.