26 okt 2018

MEGA deal till Kap Verde: 1 vecka på ett 3-stjärnigt hotell för otroliga 2.050 kr inkl. direktflyg

Nu gäller det att vara snabb! Jag har hittat ett RIKTIGT bra erbjudande på en paketresa till Kap Verde, den vackra ö-gruppen 500 km utanför Afrikas västkust ute i Atlanten. Här kan du njuta av härliga temperaturer året runt med 25 – 30 grader och en svalkande bris som bidrar till ett behagligt klimat. En härlig bandning mellan afrikanska och portugisiska influenser gör kulturen till en alldeles särskild som bara måste upplevas. Förvänta dig spännande maträtter, en jordnära och gästvänlig befolkning och mycket live musik! Det finns dock inte många platser kvar för detta låga pris så vänta inte med din bokning!

**UPPDATERING! Resan är dessvärre utsåld, men det finns andra datum för riktigt bra priser så kika in på sidan för att se datum och priser.**

Superdeal till Kap Verde
november - april
2.050 kr
Stockholm, Göteborg, Köpenhamn
Kap Verde
Semestra i Kap Verde
inkl. 3-stjärnigt hotell och direktflyg
Den billigaste avgången för bara 2.050 kr per person!

Resa till Kap Verde

På travelmarket.se har jag hittat en superbillig paketresa till ön Sal i Kap Verde. Sal är den mest populära ön som lockar flest turister och där finns det också flest restauranger, barer och hotell. Här bor du på ett 3-stjärnigt hotell beläget i en stor semesterby utanför staden Santa Maria, och just nu är priset rabatterat så mycket att man nästan inte kan tro det är sant!

Vila Verde Resort (3,5 utav 5 på TripAdvisor) är som sagt en semesterby vilket betyder att det finns flera hotell på ett och samma område. Här bor du i en lägenhet i en av byggnaderna med tillhörande poolområde, poolbar, lekplats och det finns flera restauranger och barer (och glassbar, pizzeria och bageri!) samt minimarknad på området. Gratis wi-fi finns i alla gemensamma utrymmen. Det finns även en internationell barnklubb, flera andra pooler och en reception som är öppen dygnet runt. I din lägenhet har du luftkonditionering, badkar och balkong eller terrass. De är modernt inredda med egen tvättmaskin. Till stranden är det ca 1 km och vill du inte gå erbjuder hotellet gratis transfer.

Paketet kan du boka mellan november – april, det varierar dock lite beroende på varifrån du vill flyga. Du kan hitta paketet från både Stockholm, Göteborg och Köpenhamn och det billigaste datumet jag hittat är med avresa från Stockholm den 1/11 – 8/11 för bara 2.050 kr per person! Priset inkluderar direktflyg, 20 kg i bagage och hotell. Du kan hitta andra billiga avresedatum t.ex. den 15/11 – 22/11 för 3.250 kr per person, ta en kik inne på översikten för att se alla avgångar och priser.

Transport till/från hotellet
Transport ingår inte i paketet men kan köpas till för 210 kr per person vid en resa för två.

Visum
Du behöver visum för att besöka Kap Verde och med Ving ingår detta i din bokning minst 10 dagar innan avgång. Bokar du senare än 10 dagar så betalar du för ditt visum på flygplatsen när du ankommer, det kostar ca 250 kr. Ditt pass ska vara giltigt i sex månader efter hemresa.

 

Har du en fråga eller fundering? Lämna gärna en kommentar nedan.

 

Denna artikel är mer än en vecka gammal. Därför kan antingen priserna har ändrats eller så är datumen inte längre tillgängliga.

HAR DU EN FRÅGA?

Your email address will not be published. Required fields are marked *