26 okt 2018

Staycation på nyöppnat 4-stjärnigt spahotell: med övernattning, frukost och entré till spa för bara 575 kr

Idag vill jag presentera ett spännande erbjudande och ett hotell jag aldrig har skrivit om förut. Quality Hotel The Box är ett nyöppnat destinationshotell (april 2018) i Linköping med otroligt fina spa-faciliteter och mysig restaurang och bar. Just nu kan du boka ett paketerbjudande på en spavistelse på detta fina hotell vilket är helt perfekt för dig som känner att du vill ta ett avbrott från vardagen eller för dig som helt enkelt älskar att spa:a och gärna testar på alla nya upplevelser inom området. Med detta erbjudande får du en vistelse med övernattning på ett härligt rum, frukost och entré till spa:t för ett helt otroligt pris på strax över 500-lappen! Passa på att åka på en liten “staycation” och koppla av med någon du tycker om.

Spa och avkoppling på The Box Hotel
oktober - november
575 kr
Spavistelse på The Box Hotel
inkl. övernattning, frukost & spaentré
Observera att du måste ändra till 1 natt då den automatiskt står på 2 nätter.

Spa-getaway till Linköping

Idag har jag fyndat ett härligt erbjudande på Hotelspecials.se, på det superfina och nyöppnade 4-stjärniga The Box Hotel i Linköping. Hotellet har fått 4,5 utav 5 på TripAdvisor och är ett vackert destinationshotell med alla faciliteter du skulle kunna önska för en avkopplande getaway. Det finns en uppvärmd utomhuspool som är öppen året runt och en riktigt fin spaavdelning med pool, jacuzzi, bastu, fotbad och mer. Vill du gärna träna under din vistelse så finns det gym, både inomhus och utomhus. På hotellet finns det dessutom ett “sällskaps-rum” med bl.a. el-gitarr och shuffleboard som man får utnyttja gratis! Det finns också en trevlig restaurang med öppet kök och en bar där du kan njut av en god drink. Skulle du vilja utforska staden så tar det ca 20 minuter att promenera in till centrala Linköping.

Du kan boka denna vistelse för bara 1.149 kr, alltså 575 kr per person vid en resa för två mellan oktober – november, och i skrivandets stund finns det massor med helgdatum kvar.

Transport till Linköping

Hotellet ligger nära E4:an och är enkelt att ta sig till med bil. Dessutom finns det gratis parkering vid hotellet. Från Stockholm är det ca 200 km till Linköping, och från Göteborg 270 km. Har du inte bil kan du ta Flixbus som är det billigaste alternativet (ca 350 kr från Göteborg och 250 kr från Stockholm). Du kan också ta tåget men biljetter med SJ är inte billiga just nu så bil eller buss är definitivt att rekommendera! Centralstationen ligger rätt nära hotellet och du kan promenera på under 30 minuter eller ta en taxi för ca 40 kr per person.

Hotell överblick

 

Har du en fråga eller fundering? Lämna gärna en kommentar nedan.

Denna artikel är mer än en vecka gammal. Därför kan antingen priserna har ändrats eller så är datumen inte längre tillgängliga.

HAR DU EN FRÅGA?

Your email address will not be published. Required fields are marked *