19 okt 2018

Superbilliga flyg till Gran Canaria: t/r från bara 299 kr! – även med datum över höstlovet

Har du inga planer över höstlovet? Oroar du dig för tråkigt väder och därmed mycket sitta-i-soffan dagar med barn fyllda med massa energi? Ja, men tacka Resespejare! Jag har hittat superbilliga flygbiljetter som sträcker sig över höstlovet så att du kan komma iväg med familjen eller vänner på en solig och avkopplande resa. Det finns ett flertal avreseorter att välja mellan med avresa under v. 42 – 43. Ta en titt nedan och se om du kan få ihop något!

Flyg till Gran Canaria på höstlovet
oktober
fr. 299 kr
Växjö, Stockholm, Köpenhamn, Kalmar m.fl.
Gran Canaria
Billiga flyg till Gran Canaria
inkl. handbagage

Flyg till Gran Canaria

 travelmarket.se kan du nu hitta superbilliga flyg till Gran Canaria i oktober från både Växjö, Stockholm, Kalmar, Köpenhamn m.fl. Priserna startar från bara 299 kr och det finns avresedatum från slutet på v. 42 och i hela v. 43. I detta reseexemplet flyger du från Växjö den 24/10 – 31/10 för 299 kr med charterbolaget Ving. Med dem får du endast handbagage inkluderat men du kan köpa till incheckat bagage för 330 kr t/r. Klicka på ”Till flygbiljetterna” för att se den fullständiga listan på alla flygavgångar – men skynda! Biljetterna säljer garanterat slut snabbt.

 

Hotell på Gran Canaria

Hotell på Gran Canaria

Det är ganska dyrt med hotell på Gran Canaria, speciellt när det är lov. Det finns dock några bra alternativ som gör att du håller dig runt 3.000 kr per person för flyg och hotell för hela veckan. Ta en kik på skyscanner.se för att se utbudet och filtrera efter antal stjärnor osv.

 

Har du en fråga eller fundering? Lämna gärna en kommentar nedan.

Denna artikel är mer än en vecka gammal. Därför kan antingen priserna har ändrats eller så är datumen inte längre tillgängliga.

HAR DU EN FRÅGA?

Your email address will not be published. Required fields are marked *