26 okt 2018

Upplev vackra Malta: 4 nätter på ett härligt 4-stjärnigt hotell för bara 999 kr inkl. frukost, transfer och flyg

Fly det kalla och regniga klimatet i Sverige och ta en tur till soliga Malta där du kan njuta av 16 – 20 grader ända fram till december månad. Malta är en vacker liten ö i Medelhavet som bjuder på fantastisk natur, sevärdheter och härligt väder, även under de kallare månaderna då Medelhavsklimatet gör att ön har milda temperaturer året runt. Dessutom är det billig, så känner du att det skulle vara skönt att komma bort från vardagen utan att spendera för mycket är detta en perfekt semester för dig!

5 dagar på härliga Malta
november - mars
999 kr
Stockholm, Göteborg, Köpenhamn
Malta
Billig getaway till sköna Malta
inkl. 4-stjärnigt hotell, frukost, flyg och transfer

Resa till Malta

travelbird.se har jag hittat ett superbra erbjudande till dig som vill iväg till soligare och varmare breddgrader men inte kan spendera varken mycket pengar eller tid. Med denna paketresa får du nämligen 4 nätter på ett superfint 4-stjärnigt hotell på Malta för under 1.000 kr – utan att kompromissa på kvalité!

Under din resa bor du på det fina 4-stjärniga hotellet Paradise Bay Resort Hotel (3,5 utav 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger 6 minuter från stranden och har en härlig utsikt över havet och öarna Gozo och Comino. Det finns 3 utomhuspooler, stora terrasser där du kan sola och en uppvärmd inomhuspool där du kan ta ett dopp under de kalla månaderna. Det finns även bastu och jacuzzi på hotellet. Utanför hotellet stannar en buss som tar dig in till centrum av Milleiha på 15 minuter och det är gångavstånd till hamnen där du kan ta färja över till Gozo och den kända “Blue Lagoon”.

Du kan boka detta erbjudande mellan november – mars från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. De billigaste paketen finns att hitta i december – februari från Stockholm. Du kan t.ex. resa den 4/12 – 8/12 för 999 kr. Ta en kik inne på Travelbird för att se en översikt över datum och priser. Som vanligt tillkommer en bokningsavgift på 99 kr med Travelbird.

Erbjudandet inkluderar:

  • Flyg från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn till Malta
  • 4, 7, 10 eller 14 nätter på det 4-stjärniga Paradise Bay Resort Hotel
  • Frukost
  • Transfer mellan flygplats och hotell

 

Har du en fråga eller fundering? Lämna gärna en kommentar nedan.

Denna artikel är mer än en vecka gammal. Därför kan antingen priserna har ändrats eller så är datumen inte längre tillgängliga.

HAR DU EN FRÅGA?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Et svar på Upplev vackra Malta: 4 nätter på ett härligt 4-stjärnigt hotell för bara 999 kr inkl. frukost, transfer och flyg

  1. Mohammed khaveer says:

    2 persons